امروز : 16 تیر 1403
معاونت تحقیقات و فناوری
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1398/08/29 - 13:23
  • 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZCfy

ارتقای سلامت روان زمینه ساز پیشگیری از بیماری هاست



معاون آموزشی دانشگاه گفت: ارتقای سلامت روان زمینه ساز پیشگیری از بیماری هاست.



به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی در دومین کنگره موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه، ضمن تشکر از حمایت رئیس دانشگاه در راستای ارتقای جایگاه علمی دانشگاه و زحمات برگزار کنندگان به خصوص گروه روان شناسی بالینی و دکتر امیدی به عنوان دبیر علمی کنگره، افزود: با ارتقای سلامت روان شاهد کاهش آسیب های اجتماعی، اعتیاد، بزهکاری، طلاق و ...  خواهیم بود.



وی، با اشاره به اینکه بهره وری در زندگی به خصوص در محیط های شغلی سلامت روان افراد را افزایش می دهد و زمینه ساز محیط های غنی است، تصریح کرد: همان طور که می دانید افراد شاغل حدود 8 ساعت از وقت خود را در محیط های شغلی سپری می کنند و کیفیت سلامت این محیط ها را به خانواده ها انتقال می دهند.



معاون آموزشی دانشگاه، نداشتن هدف و انگیزه را از عوامل مهم فرسودگی شغلی عنوان کرد و ادامه داد: محیط های شغلی باعث تایید، برانگیختگی و هدفمندی افراد شوند تا تبدیل به محیط هایی غنی و پرنشاط شوند.



دکتر تقوی، در ادامه سلامت روان را به عنوان یکی از ابعاد مهم سلامت برشمرد که تمام جنبه های زندگی را تحت تاثیر قرار می دهد و نیازمند توجه ویژه است.



وی همچنین اظهار داشت: یکی از اهداف درنظر گرفتن روز اول کنگره به عنوان آموزش عمومی پرسنل، اهمیت بحث سلامت روان و افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در این زمینه است.



دکتر تقوی ادامه داد: با تغییرات عمیق فرهنگی و شیوه های زندگی، بسیاری از افراد در رویارویی با مسائل زندگی فاقد توانایی های لازم و اساسی هستند و همین امر آنان را در مواجهه با مسائل و مشکلات زندگی روزمره و مقتضیات آن آسیب پذیر کرده است.



وی اظهار داشت: بنابراین انسان ها برای مقابله سازگارانه با استرس ها، موقعیت های مختلف و تعارض های زندگی به یک سری مهارت های فردی و اجتماعی نیاز دارند که آنان را در کسب این توانایی تجهیز نماید.



***داشتن نگاه سلامت محور در حیطه آسیب های روانی و مسائل اجتماعی



معاون آموزشی دانشگاه، فراهم کردن سلامت عمومی افراد، خانواده، محیط های کاری و شغلی و ... را بسیار حائز اهمیت برشمرد.



دکتر تقوی ادامه داد: بایستی تاکید و توجه خود را به پیشگیری از اختلالات روانی به جای درمان معطوف کنیم، نگاهمان باید سلامت محور باشد تا درمان محور، بخصوص در حیطه آسیب های روانی و مسائل اجتماعی چرا که هزینه و بار بیماری کمتر به همراه خواهد داشت.



وی، به بحث بیماری های روان تنی اشاره کرد و گفت: در بیمارستان ها و کلینیک های خصوصی و دولتی شاهد مشکلات جسمی زیادی هستیم که ریشه در سلامت روان دارد.



معاون آموزشی دانشگاه تاکید کرد: در بیماری های روان تنی توجه به بحث سلامت روان و تاثیر آن برجسم حائز اهمیت است.



گفتنی است: دومین کنگره موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه به مدت سه روز از تاریخ 98/8/29 آغاز به کار کرد.



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 100584
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم