امروز : 21 دی 1403
  • 1403/01/07 - 11:04
  • 153
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZFGR
نحوه مطالعه در ماه رمضان

مطالعه در ایام ماه مبارک و پربرکت رمضان

وقتی فصل ماه رمضان و امتحانات همزمان می‌شود، یکی از دغدغه‌های اصلی افراد روزه داری و درس خواندن است. در این مورد ، نمی‌توان به سادگی یک ماه مطالعه را حذف کرد. درس خواندن در هر شرایطی نیازمند برنامه‌ریزی و به کار گرفتن روش‌هایی برای افزایش بهره‌وری است.

عادت به روش مطالعه دروس در ماه رمضان ممکن است برای روزهای اول کمی سخت باشد. اما نگران نباشید خیلی زود به آن عادت می‌کنید.

 

  • سعی کنید صبح زود درس خواندن را شروع کنید

یک استراتژی بسیار موثر برای درس خواندن در ماه رمضان، برنامه ریزی درسی برای مطالعه در ماه رمضان، درس خواندن در ساعات اولیه روز است. با توجه به اینکه زمان کمی از صرف سحری گذشته، بدن شما انرژی لازم برای مطالعه و یادگیری دروس را دارد.

علاوه بر این تحقیقات نشان داده که ذهن انسان در ساعات اولیه روز و در صبح قدرت یادگیری و به خاطر سپردن بسیار بالاتری دارد. بنابراین اگر تا پیش از این هم عادت به مطالعه در ساعات صبح نداشته‌اید، ماه رمضان فرصت بسیار خوبی است تا این عادت مثبت را در خود ایجاد کنید.

  • بعد از خوردن سحری نخوابید

وعده سحری یک وعده غذایی خارج از عادت است. از سوی دیگر در ساعتی نامتعارف غذایی مصرف می شود که برای معده خالی در نیمه شب سنگین است. خوابیدن بعد از خوردن سحری باعث سنگینی معده و در نتیجه بی حالی و کرختی در طول روز می شود. همین امر سبب کاهش انرژی برای درس خواندن در طول روز می شود. بنابراین توصیه می کنیم برای اینکه درس خواندن در ماه رمضان مفید باشد، بعد از خوردن سحری نخوابید و بعد از نماز صبح شروع به درس خواندن کنید.

  • شب ها زودتر بخوابید

گفتیم که یکی از چالش های ماه رمضان بهم خوردن نظم خواب و استراحت است. با توجه به اینکه شما برای خوردن سحری خوردن مجبور هستید نیمه شب از خواب بیدار شوید، از سوی دیگر توصیه کرده ایم که بعد از سحری نخوابید، برای جبران کمبود و بی نظمی خواب حتما شب ها زودتر بخوابید که در طول روز با خستگی و خواب آلودگی درگیر نباشید.

  • غذاهای مقوی بخورید

با توحه به اینکه نحوه درس خواندن در ماه رمضان تغییر می کند و روش ها برنامه ریزی مطالعه دروس در طول مدت ماه رمضان متفاوت است، نوع تغذیه شما در حفظ انرژی بدن بسیار حائز اهمیت است. هم در وعده سحری و هم در افطار از مواد غذایی مناسب و انرژی زا استفاده کنید تا در طول روز با ضعف کمتری مواجه شوید.

در وعده افطار سعی کنید با نوشیدنی گرم و غذای کم حجم اما پر انرژی ابتدا معده را برای صرف غذای اصلی آماده کنید. بعد از ساعت طولانی گرسنگی، ورود حجم زیاد و سنگین غذا باعث آسیب گوارشی می شود.

  • گروه خبری : اخبار کتابخانه دیجیتال
  • کد خبر : 128859
کلمات کلیدی
علیرضا یاور کتابخانه  دیجیتال
خبرنگار

علیرضا یاور کتابخانه دیجیتال

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید