امروز : 01 آذر 1403
  • 1400/12/21 - 10:47
  • 62
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zgtz

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نیروی انتظامی و شهرداری کاشان




سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان از امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نیروی انتظامی و شهرداری کاشان به منظور انجام پژوهشهای کاربردی در جامعه خبر داد.



دکتر کورش ساکی در جلسه ای که روز سه شنبه 17 اسفندماه سال جاری با حضور مدیران سه دستگاه مذکور برگزار شد گفت: انسان یک موجود اجتماعی، چند وجهی و چند بعدی  است و بر اساس همین موضوع، هماهنگی بین دستگاههای مختلف اجرایی جامعه به منظور شناسایی و رفع معضلات و مشکلات اجتماعی بسیار ضروری و اجتناب ناپذیر است.



وی افزود: در جوامع انسانی به مانند اعضای بدن انسان، که در عین داشتن عملکرد خود با دیگر اعضای بدن هماهنگی دارند، هر دستگاه اجرایی باید با دیگر دستگاهها هماهنگ باشد تا موجب پیشرفت جامعه شود.



وی تصریح کرد:در تصمیماتی که بدون هماهنگی با دیگر اعضای جامعه و بدون تحقیق و پژوهش های عمیق گرفته می شود، خسارات زیادی به اجتماع وارد می شود و هزینه های چندصد برابری به دوش جامعه تحمیل می گردد.



به گفته وی، نقش آموزش و پژوهش در پیشبرد اهداف جامعه انسانی و رسیدن به جامعه سالم بسیار عمده است و بسیاری از معضلات اجتماعی می توانند با انجام پژوهش های کاربردی شناسایی و با اجرای آموزش های اجتماعی، برطرف شوند.



سرپرست دانشگاه اظهار داشت: پتانسیل عظیمی در دانشگاه در بحث آسیب های اجتماعی وجود دارد و دانشگاه می تواند با هماهنگی و کمک سایر بخش ها و دستگاههای اجرایی، این آسیب ها را شناسایی و راهکار علمی و کاربردی برای مرتفع نمودن و کاهش این آسیب ها بیابد.



وی اضافه نمود: با این تفاهم نامه پیشنهاد می شود در ابتدا یک معضل بزرگ در جامعه شناسایی و پژوهش کاربردی برای حل و فصل این مشکل و کاهش آسیب اجتماعی انجام گردد.



معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این جلسه گفت: رویکرد کنونی دانشگاه،  انجام پژوهش های کاربردی در پاسخ به نیازهای جامعه است و نقش دانشگاه به عنوان یک مرجع علمی و تخصصی برای رفع آسیب ها و معضلات اجتماعی بسیار موثر است.



دکتر حمیدرضا بنفشه افزود: پتانسیل و ظرفیت بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، برای انجام پژوهش های کاربردی به منظور پاسخگویی به نیازها و رفع مسائل و معضلات جامعه وجود دارد.



وی خواستار هماهنگی سایر دستگاههای اجرایی برای سفارش موضوعات پژوهشی و حمایت مالی  از پژوهشهای کاربردی شد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان از لحاظ کمی موفقیت های بسیار خوبی را در زمینه شاخص های پژوهشی کسب نموده است و رویکرد اصلی دانشگاه در حال حاضر انجام پژوهشهای کاربردی به منظور ارتقاء کیفی تحقیقات است.



وی تصریح کرد: امیدواریم با امضای این تفاهم نامه بین سه دستگاه ا جرایی منطقه کاشان، درصد عمده پژوهش های دانشگاه علوم پزشکی که متولی اصلی مقوله سلامت جامعه است، به سمت حل مشکلات و معضلات اجتماعی پیش برود.



شهردار کاشان نیز در این جلسه گفت: برنامه های شهرداری در این دوره به طور کلی، رویکرد زیرساختی دارد و شهرداری از طرحهای تحقیقاتی کاربردی حمایت می کند.



حسن بخشنده افزود: حمایت از تحقیقات کاربردی از الزامات توسعه پایدار است و اگر بخواهیم به شهر هوشمند برسیم توسعه زیرساختهای شهری در این خصوص بسیار ضروری به نظر می رسد.



وی تصریح کرد: طرحهای تحقیقاتی کاربردی می تواند در خصوص موضوعات و مسائلی که عملاً مشکلات شهر را به حداقل برساند یا از بروز آنها پیشگیری کند انجام شود.



جانشین فرماندهی نیروی انتظامی کاشان در این جلسه گفت: این تفاهم نامه می تواند تاثیر بسزایی در تصمیم سازی برای رفع معضلات جامعه بر اساس مستندات علمی داشته باشد.



سرهنگ حجت االله بهامین، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با دانشگاه و شهرداری گفت: امیدواریم با برنامه ریزی مناسب و انجام تحقیقات کاربردی و همه جانبه، خدمات رسانی بیشتر و بهتری به مردم داشته باشیم.



جانشین پلیس راهور کاشان در این جلسه گفت: پلیس امروز وابسته به علم و تحقیق و تفحص است.



سرهنگ‌ محسن زارع افزود: پیش از این کارهای تحقیقاتی پراکنده ای برای رفع معضلات اجتماعی در شهرستان کاشان انجام شده، که امیدواریم امضای این تفاهم نامه، گام موثری در جهت انجام پژوهشهای کاربردی و میدانی برای کاهش حوادث و پیشبرد بهتر اهداف دستیابی به سلامت در جامعه باشد. 



در پایان جلسه، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نیروی انتظامی و شهرداری کاشان امضا شد.



 



  • گروه خبری : اخبار مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی
  • کد خبر : 101305
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم