امروز : 03 بهمن 1403
معاونت تحقیقات و فناوری
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/09/11 - 14:59
  • 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZWqU

پروژه کاشان، شهر ایمن در گامی تازه برای ارتقای ایمنی ترافیک

برگزاری جلسات تخصصی با حضور دکتر داود خراسانی، استاد دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه کارولینسکای سوئد،معاون محترم پژوهشی دانشگاه،رئیس و اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات پرستاری تروما،معاون محترم مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت و اعضای کمیته‌های فنی پروژه برگزار شد.

پروژه کاشان، شهر ایمن در گامی تازه برای ارتقای ایمنیترافیک پروژه ملی-بین‌المللی کاشان، شهر ایمن با هدف کاهش حوادث ترافیکی و افزایش ایمنی در شهر کاشان، وارد مرحله‌ای جدید از اجرا شده است. در روزهای ۲۹ و ۳۰ آبان، جلسات تخصصی با حضور دکتر داود خراسانی، استاد دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه کارولینسکای سوئد،معاون محترم پزوهشی دانشگاه،رئیس و اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات پرستاری تروما،معاون محترم پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت و مشارکت اعضای کمیته‌های فنی برگزار شد.در این نشست‌ها به بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای علمی برای پیشبرد پروژه پرداختند.

تمرکز بر ایمنی و استانداردهای جهانی:

در این نشست، دکتر خراسانی با مقایسه سیستم‌های حمل‌ونقل ایران با کشورهای پیشرفته‌ای نظیر سوئد و فنلاند، بر ضرورت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ایمنی، نظیر جاده‌ها، خودروها، و سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی تأکید کرد. وی خاطرنشان کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و استانداردهای ایمنی می‌تواند به کاهش چشمگیر حوادث ترافیکی کمک کند.

گزارش عملکرد و بررسی چالش‌ها:

مدیر اجرایی پروژه، دکتر مجتبی صحت، با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده، بر اهمیت اجرای راهکارهای عملی و فراتر رفتن از صرفاً آگاهی‌بخشی تأکید کرد. وی نقش شبکه‌های اجتماعی و حمایت جمعی در تسریع اجرای اهداف پروژه را کلیدی دانست.

نگاه علمی به عوامل تأثیرگذار

تحلیل داده‌ها: دکتر فاطمه سادات عسگریان، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، به اهمیت استفاده از داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های بهتر اشاره کرد. • نقش سمن‌ها: ناهید چهارباغی، کارشناس پژوهشی دانشگاه، بر ضرورت همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد و تأمین بودجه‌های خارج از وزارت بهداشت تأکید کرد.

راهکارهای پیشنهادی و تجربیات بین‌المللی

دکتر خراسانی ضمن اشاره به تجارب موفق کشورهای توسعه‌یافته، پیشنهاد کرد:

• توسعه همکاری‌های بین‌المللی در تحقیق و توسعه

• به‌کارگیری فناوری‌های هوشمند برای بهبود کارایی حمل‌ونقل

• آموزش رانندگان و سایر گروه های هدف و فرهنگ‌سازی رعایت قوانین ترافیکی

این جلسات با هدف شناسایی فرصت‌ها و ارائه راه‌حل‌های نوین برای کاهش حوادث ترافیکی و بهبود کیفیت زندگی شهروندان برگزار می گردد و در پایان حمایت همه جانبه از سوی همه مسئولان برای تحقق اهداف پروژه درخواست شد.

 

 

  • گروه خبری : مرکز تحقیقات تروما,اخبار مرکز تحقیقات تروما,یافته های جدید مرکز
  • کد خبر : 136911
کلمات کلیدی
فهیمه سربندی-تروما
خبرنگار

فهیمه سربندی-تروما

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید