امروز : 07 آذر 1403
معاونت تحقیقات و فناوری
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1397/02/22 - 10:56
  • 16
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Zc5y

سومین فراخوان صندوق علمی مشترک راه ابریشم




صندوق علمی مشترک راه ابریشم(SRSF)  در سومین سال اجرای خود از فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققین ایرانی و محققین آکادمی علوم چین (CAS) در شش زمینه علمی ذیل حمایت در چارچوب ضوابط حمایت به عمل می آورد:



 



·         فناوری نانو



·         انرژی های تجدید پذیر



·         علوم شناختی



·         مواد پیشرفته



·         علوم آب



·         مهندسی پزشکی



در چارچوب این فراخوان سه نوع حمایت از پژوهشگران صورت می گیرد:



·         پروژه های تحقیق و توسعه مشترک



·         برگزاری کارگاه های مشترک



·         تبادل محققین در دوره های کوتاه مدت



1. پروژه های تحقیق و توسعه مشترک



·         SRSF حداکثر از شش پروژه تحقیقاتی مشترک حمایت می‌کند.



·         پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ 1397.01.29 الی1397.03.10 پروپوزال های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. (rtms.insf.org)  جهت دریافت نمونه فرم پروژه های مشترک بر روی لینک کلیک فرمایید. ارسال پروپوزال نهایی پژوهشگران ایرانی تنها از طریق سامانه صندوق میسر خواهد بود.



·         کلیه پروپوزال ها باید بصورت همزمان و جداگانه به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (توسط محقق ایرانی) و CAS (توسط محقق چینی) ارائه شوند. درخواست‌هایی که فقط از یک جانب ارائه شده باشد مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.



·         پژوهشگران می بایست تنها یک زمینه علمی از شش زمینه ذکر شده در فراخوان را به عنوان زمینه علمی پروپوزال خود انتخاب نماید.



·         آن دسته از طرح های پیشنهادی که امکان اجرای آن ها در ایران و  بدون مشارکت همکار چینی وجود داشته باشد، در اولویت حمایت فراخوان قرار نخواهد گرفت.



·         محقق اصلی ایرانی باید عضو هیات علمی یکی از دانشگاه ها یا پژوهشگاه های ایران بوده و محقق اصلی چینی نیز باید در یکی از پژوهشگاه ها یا دانشگاه های زیر مجموعه آکادمی علوم چین اشتغال داشته باشد. مسئولیت یافتن محقق چینی در بازه زمانی اعلام شده، از موسسات وابسته به آکادمی علوم چین بر عهده خود پژوهشگر می باشد. جهت آگاهی از دانشگاه ها و موسسات زیر مجموعه آکادمی بر روی لینک کلیک نمایید.



·         آن دسته از پژوهشگرانی که در سال گذشته و درچارچوب SRSF پروپوزال طرح پژوهشی مشترکشان به تصویب رسیده است، مجاز به ارسال پروپوزال طرح مشترک پژوهشی در فراخوان امسال نمی باشند.



·         حداکثر حمایت برای پژوهشگران هر کشور مبلغ 1.680.000.000 ریال در سال در نظر گرفته شده است. این حمایت شامل خرید تجهیزات نخواهد شد.



·         حداکثر زمان هر پروژه سه سال بوده و شروع پروژه از ابتدای سال 2019 میلادی می باشد.



 2. کارگاه‌های مشترک



·         SRSF حداکثر از سه کارگاه مشترک حمایت می‌کند.



·         پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ  1397/1/29 الی1397/03/10 پروپوزال های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند. (rtms.insf.org) جهت دریافت نمونه فرم پروژه های مشترک بر روی لینک کلیک فرمایید.



·         محقق اصلی ایرانی باید عضو هیات علمی یکی از دانشگاه ها یا پژوهشگاه های ایران بوده و محقق اصلی چینی نیز باید در یکی از پژوهشگاه ها یا دانشگاه های زیر مجموعه آکادمی علوم چین اشتغال داشته باشد. مسئولیت یافتن محقق چینی در بازه زمانی اعلام شده، از موسسات وابسته به آکادمی علوم بر عهده خود پژوهشگر می باشد. جهت آگاهی از دانشگاه ها و موسسات زیر مجموعه آکادمی بر روی لینک کلیک نمایید.



·         کلیه پروپوزال ها باید بصورت همزمان و جداگانه به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و CAS ارائه شوند. درخواست‌هایی که فقط از یک جانب ارائه شده باشد مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.



·         کارگاه می‌تواند صرفا در کشور چین یا ایران برگزار شود.



·         در صورت برگزاری کارگاه در ایران، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تا سقف 630,000,000 ریال به محققین ایرانی حمایت مالی  میزبانی کارگاه را  ارایه خواهد نمود، و CAS  نیز هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین چینی را جهت شرکت در کارگاه تامین خواهد نمود.



·         در صورت برگزاری کارگاه در چین، CAS  به محققین خود حمایت مالی برای میزبانی کارگاه تا سقف 630,000,000 ریال پرداخت خواهد کرد، در حالیکه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین ایرانی را جهت شرکت در کارگاه تامین خواهد نمود.



·         آن دسته از پژوهشگرانی که در سال گذشته و درچارچوب SRSF پروپوزال کارگاه مشترکشان به تصویب رسیده است مجاز به ارسال پروپوزال کارگاه مشترک در فراخوان امسال نمی باشند.



·         زمان برگزاری کارگاه باید در سال 2019 میلادی می باشد.



3. برنامه تبادل محققین



·         تبادل پژوهشگر شامل بازدید به مدت حداکثر یک هفته از یک یا چند موسسه یا دانشگاه زیر مجموعه آکادمی علوم چین توسط یک پژوهشگر ایرانی است. جهت آگاهی از دانشگاه ها و موسسات زیر مجموعه آکادمی بر روی لینک کلیک نمایید.



·         SRSF  از حداکثر 24 تبادل یک هفته ای حمایت خواهد نمود.



·         پژوهشگران ایرانی می توانند از تاریخ   1397/1/29 الی1397/03/10 درخواست خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت نمایند.  (rtms.insf.org)



·         متقاضیان ایرانی برنامه تیادل محققین باید از اعضای هیات علمی یکی از دانشگاه ها یا پژوهشگاه های ایران باشند.



·         ارسال درخواست تبادل محققین از سوی پژوهشگران ایرانی صرفا به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور انجام شده و لازم نیست درخواست‌ بازدید بصورت مشترک با طرف چینی تهیه و ارسال گردد.



·         متقاضیان ایرانی باید دعوتنامه ای از موسسه یا موسسات مورد نظر جهت بازدید در آکادمی تهیه نموده و در سامانه پژوهشی صندوق بارگذاری نمایند. موسسه میزبان در این دعوتنامه باید ذکر نماید که هزینه های اقامت بازدید کننده ایرانی را در زمان سفر تامین می نماید



·         صندوق حمایت از پژوهشگران مسئول تامین هزینه‌های سفر بین‌المللی محققین ایرانی است در حالیکه طرف میزبان هزینه‌های اقامت محلی و سفرهای درون-شهری را تامین می‌نماید.



·         CAS صرفا می تواند میزبان بازدید از موسسات و دانشگاه‌های زیرمجموعه خود باشد.



·         زمان انجام تبادل زمان باید در سال 2019 میلادی می باشد.



 



اطلاعات تماس 



اطلاعات تماس پژوهشگران ایرانی



 خانم دکتر یلدا روحانی



کارشناس، واحد دیپلماسی علمی و روابط بین الملل، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور



تلفن: 82161112، فکس: 88003981، ایمیل:  rohani.y@insf.org



 اطلاعات تماس رابط آکادمی علوم چین در دبیرخانه مشترک صندوق علمی راه ابریشم



 آقای نینگ لیو



لینک فراخوان در سایت آکادمی علوم چین



http://www.bic.cas.cn/tzgg/201804/t20180418_4642445.html



کارشناس ، واحد امور آسیا و آفریقای، دفتر همکاری بین‌المللی، آکادمی علوم چین



تلفن: +861068597526، فکس: +861068511095، ایمیل: nliu@cashq.ac.cn




  • گروه خبری : اخبار مرکز رشد
  • کد خبر : 99990
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم