امروز : 29 دی 1403
معاونت تحقیقات و فناوری
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/11/13 - 08:20
  • 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z9Vy

ارائه خدمات نوین به شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی صندوق نوآوری

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه 10 تا 15 خدمت جدید برای شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های آینده خبر داد و گفت: بسته صادراتی و فناوری از جمله این خدمات نوین است.


به گزارش بولتن نیوز، دکتر بهزاد سلطانی روز سه‌شنبه، 12 بهمن ماه در مراسم افتتاح نمایندگی اتاق بازرگانی در مجتمع شکوفایی و نوآوری با تاکید بر اینکه افتتاح این دفتر تعمیق روابط میان صندوق و اتاق بازرگانی تهران است، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی بر اساس قانون در سال 89 فعالیت خود را آغاز کرد و در عمر چهار ساله خود تلاش کرده تا در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به بلوغ برسد.



وی با تاکید بر اینکه قرار نیست صندوق نوآوری و شکوفایی به بانک تبدیل شود، خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم تا با تعامل بخش خصوصی بهتر از بانک‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنیم. بر این اساس با تدوین آیین‌نامه‌هایی تلاش کردیم تا فضای کسب و کارهای نوینی را ایجاد کنیم.



سلطانی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در کشور را 2800 شرکت ذکر کرد که از این تعداد شرکت 2900 طرح فناورانه به صندوق ارسال شده است.



رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: از این تعداد طرح ارسال شده، 1600 طرح مصوب و 800 طرح برای اصلاح به صاحبان بیمه ارسال شده است. ضمن آنکه 500 طرح در دست بررسی است.



سلطانی با اشاره به اعتبارات صندوق توضیح داد: تا قبل از سال 92، بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی در حد صفر بوده است؛ ولی در دولت یازدهم مبلغ 1433 میلیارد تومان به عنوان سهم اولیه از سوی دولت تامین شد.  



وی با تاکید بر اینکه 1010 میلیارد تومان برای 1600 طرح مصوب در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن به منظور حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلاتی در قالب وام‌های قرض‌الحسنه، وام ترجیحی و همچنین لیزینگ برای توسعه بازار در نظر گرفته شده است.



وی صدور ضمانتامه و سرمایه‌گذاری مشارکتی را از دیگر خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 10 تا 15 خدمت برای شرکت‌های دانش‌بنیان تعریف کرده‌ایم که امیدواریم در سال آینده اجرایی شود.



به گفته وی، بسته صادراتی و انتقال فناوری از جمله خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است.



سلطانی با تاکید بر اینکه در حوزه تکنولوژی دو نوع شرکت خدماتی و تولید محصولات فناوری وجود دارد، توضیح داد: شرکت‌های خدماتی مانند دیجی کالا سرمایه زیادی نیاز ندارد؛ ولی فعالیت آنها بسیار اقتصادی با سود بالا است.



وی تصریح کرد: در مقابل شرکت‌های دانش بنیان که اقدام به تولید محصولات فناورانه می‌کنند، نیازمند سرمایه‌های اولیه بالایی هستند، به گونه‌ای که بر روی تولید فناوری‌های لیزر در مدت چهار سال 600 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده و در این مدت به ساخت دستگاه‌های اولیه لیزر مانند سنگ‌شکن لیزری دست یافته‌اند.


  • گروه خبری : اخبار مرکز رشد
  • کد خبر : 99246
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم